Stop - Fier e regjistrojnë gabimisht mashkull, duhet ta zgjidhe ne gjykate! (19 tetor 2018)

RTV KLAN
Aufrufe 12 212

stop.tvklan.al Nje emision satiro-investigativ nga Saimir Kodra & Gentian Zenelaj. E hene - E premte ora 20:05 @ Tvklan & KlanHD; Viron Muhametaj, nga Fieri, ankohet në “Stop” dhe denoncon faktin, se mbesa e tij, Qelibare Muhametaj, në gjendjen civile të qytetit rezulton mashkull.Ai ka vetëm një kërkesë, që vajza të regjistrohet, sic i takon.Punonjësja e gjendjes civile Klodiana Kasemi, thotë, se është bërë një gabim njerëzor në regjistrim, që korrigjohet vetëm duke shkuar në gjykatë. Në një përgjigje zyrtare edhe drejtoria e gjendjes civile në Ministrinë e Brendshme, tregon derën e gjykatës, por nuk shpjegon, se kush paguan për gabimin e saj.

Unterhaltungduhet ta zgjidhe ne gjykate! (19 tetor 2018)  

KOMMENTARE

 1. Chinamoon

  ChinamoonVor 26 Tage

  Mirë që s'ta kanë bo trans 😂

 2. Sunflower 15

  Sunflower 15Vor 26 Tage

  😆😆😆😆😆😆

 3. Besa Besa

  Besa BesaVor 26 Tage

  Sa ka kshu plot.

 4. Gang69 BEATZ

  Gang69 BEATZVor 26 Tage

  Hajde shtet hajde

 5. One Piece

  One PieceVor 25 Tage

  Clidhje ka steti se nje punojs esht idiot i pa kujdeshur mos ja fut kot