Zadruga Official

Dobrodosli na Oficijalni kanal "Zadruga Official".
Ovaj Kanal, kao i svi postavljeni video i audio zapisi na kanalu su u vlasništvu Izdavačkih kuća, Televizijskih kuća i samih izvodjača. U njihovo ime će sva zaštićena muzika biti uklanjana sa ostalih DE-tube kanala.
Iz ovoga će biti izuzeti samo kanali koji od vlasnika snimaka dobiju specijalnu dozvolu.
Za sve informacije o pravima na upload i pravima vlasništva snimka:
de-tube.com/name-tcopyright_education/

KOMMENTARE

 1. Mona Liza

  Mona LizaVor 5 Tage

  Zasto su zaustavljeni pregledi na Kijinom i Aninom snimku sa zadrugovizije...sramota...

 2. KROMPIRIC

  KROMPIRICVor 7 Tage

  zorica je pjijandur vodeje na ispiranje

 3. KROMPIRIC

  KROMPIRICVor 7 Tage

  izbacujte za sve klipove a ne za one koji vam odgovaraju samao izbacujete sve lose o slobi i luni a druge stitite!!!!!!!!!

 4. KROMPIRIC

  KROMPIRICVor 7 Tage

  slobo i luno da znate da vas niko u zadrzi nevoli da mogu stavilibi vas na lomacu da umrete

 5. KROMPIRIC

  KROMPIRICVor 7 Tage

  zasto ne izbacite sve klipove ucesnika nego samo slobove lunine i kine a druge ne obljavjujete

 6. KROMPIRIC

  KROMPIRICVor 7 Tage

  zasto nista lepo nekazete za Slobu i lunu i njihovu ljubabav nego ih samo napadate a druge stitite.a zoricu ste ubacili samo da ih rastave sa micom i milanom novinarnom kolko jadno veliki sefe

 7. Toni Savic

  Toni SavicVor 8 Tage

  Zasto im ne dajete pitanja i posle njihovih odgovora da im pustite snimak tog istog odgovora..?!? Udavite ih u sopstvenom izmetu...za to su i potpisali ugovor, ne kapiram zasto ih stedite i namestate razne situacije..?! Da li bilo ko od njih zasluzuje vasu zastitu..?! Cemu potpisivanje ugovora ako ih Vi stitite i ne dajete pravu sliku o njima narodu...?!? Cemu manipulacije sa glasovima...?! Smirujete ih da neko ne dozivi nervni slom ,ili da ne izadje iz zadruge, tako sto im dajete vetar u ledja i pravite im laznu sliku, a sa druge strane manipulisete narodom....?! Pa sta ako i neko od favorita napusti Zadrugu....sta kao bice Vam zao... :) Opet cete Vi biti na dobitku, tako da ne razumem ni to sto radite....! Oni sve ovo sami sebi prave i ne kapiram zasto uzivaju zastitu ako su vec potpisali ugovore i time dali svoje zivote i intimu na tacni, nama a samim tim i Vama.....da se sa njima radi ono sto mi ili Vi pozelite...! Zasto potpisujete ugovore onda, to je u ovakvim slucajevima nepotrebno....Da li na ovim prostorima bilo sta moze biti posteno i iskreno....i da se nicim ne manipulise.....?!?!

 8. milena m

  milena mVor 8 Tage

  de-tube.com/play-video-C6aPhWFBouI.html Vise je vreme da pustite celi titlovani snimak ukucanima da vide koliko balvan laze. Narod je ogorcen zbog njegovih lazi.

 9. emilijan

  emilijanVor 10 Tage

  preplatite se na kanal anatasa uskovic...hvala unapred

 10. Serbian Story

  Serbian StoryVor 11 Tage

  Zbog cega ne postavite pitanje koje interesuje vecinu gledalaca a to je vezano za narukvicu koju je Lunina majka dala Slobi. Jer znamo da je pod vradzbinama, ma koliko primitivno zvucalo. Molim vas, ne vredi izbegavati , zelimo odgovor.

 11. Nevena Jašarević

  Nevena JašarevićVor 15 Tage

  de-tube.com/play-video-ZaJuY2IT8b8.html&feature=youtu.be ZAŠTO PRODUKCIJA NE REAGUJE KAD FILIP PO NE ZNAM KOJI PUT TUČE ILI ŠUTIRA ŽUTU?? gledajte kanal Jelena

 12. Milena Krgovic

  Milena KrgovicVor 23 Tage

  Smatram da Zuta treba da dobije neki honorar u vidu hrane do kraja zivota ko i veterinarske preglede besplatno

 13. Paralelni Univerzum

  Paralelni UniverzumVor 26 Tage

  Žuti do pobede! ♥

 14. Denis Ivanov

  Denis IvanovVor 29 Tage

  Sto brisete klipove smradovi

 15. Razija Bukvalno Đogaj

  Razija Bukvalno ĐogajVor Monat

  *Pesma o Balvanu i Bukvi* Bože mili, smrada velikoga! Da l' to vonja od otpada kesa, Il' preliva šolja iz klozeta, Ili gore gume s deponije, ili Filip prdi iz potaje? Nit' je kesa, nit' je deponija, nit' preliva šolja iz klozeta, niti Filip prdi iz potaje: bulju češe Luna Đogajeva, bulju češe, oblak smrada diže, suze oči svima u Zadruzi. A kada je bulju raščešala, sa Slobicom stade besediti: "Oj Balvane, moja prazna glavo, deder izuj čarapu prljavu i poturi taban bliže meni da ti štroku s tabana poližem. Ja sam jedna prava dametina i mene je naučila majka da se perem jednom u mesecu i da kapom masnu kosu skrivam." Kad to začu Balvan Slobodane, nit' se miče, nit' dušicom diše no prasećim okom pogleduje ljubavnicu uzduž i popreko: Gde su Kiji jedre grudi bile kod Lune su ujedi komarca; Gde je Kiji bujna kosa bila, tu je Luni ćelava lobanja; Gde su Kiji okrugli guzovi, kod Lune je pogana ravnica. Što glas ima - ovčije blejanje, A nosurdom orati bi mogla. Razbesne se sisoje Slobica te udari rukom po astalu, kako ga je lako udario, ručicu je svoju polomio, pa zakmeča magarećim glasom: "Jao meni, sinjoj kukavici, gde sam svoju ženu prevario, prevario sa štrokavom Lunom, gde sam svoja jajca ostavio, ostavio na sred kokošinjca!" To izusti, pa prdež ispusti. ❤️